Neem contact met ons op!

Mobiele manege In Draf

Jeannet Janssen
Tuinstraat 18
5856 CH Wellerlooi
Telefoon +31 (0)478 502 689

Email jeannet@indraf.info

Naar contactformulier

Jeannet Janssen

Mijn naam is Jeannet Janssen, wonende in Wellerlooi. In 2007 ben ik gestart met deze mobiele manege.
Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest bij een instelling voor mensen met een mentale en/of fysieke beperking,  wilde ik meer betekenen voor deze bijzondere mensen. Van die 18 jaar heb ik ruim 8 jaar bij de interne manege van deze instelling gewerkt. De manege hield daar op te bestaan dus mijn plannen en enthousiasme konden ontwikkeld worden.

De opleiding SPW ( niveau 4), orun opleiding 2e fase, IPG instructrice, cursus Centered riding, koetsiersbewijzen, spiegelen en coachen met paarden, diverse paardencursussen, rijbewijs BE komen goed van pas. Vooral de ervaring, het enthousiasme, doorzettingsvermogen, liefde voor deze mensen en paarden zijn van groot belang geweest bij het opstarten en het succesvol maken van dit bedrijf. Ik geniet er vooral van om iedere dag met en voor deze mensen in combinatie met de paarden te mogen werken.

Op onze nieuwe locatie hebben we tal van activiteiten erbij ontwikkeld. Binnen, buiten met of zonder dieren, auto's of tractoren, werken, leren of beleven, wellnes of een massage, er is heel veel mogelijk.

Zorgboerderij en mobiele Manege In Draf is een bedrijf in beweging. Onze volgende droom is het ontwikkelen van een kleinschalige woonlocatie op de zorgboerderij.

jeannet indraf mobiele manege klein

jeannet 061

jeannet 064