Neem contact met ons op!

Mobiele manege In Draf

Jeannet Janssen
Tuinstraat 18
5856 CH Wellerlooi
Telefoon +31 (0)478 502 689

Email jeannet@indraf.info

Naar contactformulier

En er is zelfs een snoezelstal zodat ook degene die contact willen maken met de paarden door te zien, voelen,  ruiken of er alleen maar bij willen zijn, ook kunnen genieten van de mooie nieuwe stallen en paarden op hun eigen manier.

Het andere gedeelte van het gebouw bestaat uit vele luxe ruimtes waar men voor arbeidsgerichte activiteiten zoals bakken, koken, computeren, schoonmaken of zelf als secretaresse van Jeannet, kan kiezen.

Daarnaast zijn er nog andere belevingsgerichte activiteiten.

indraf dagbesteding nov16 1In de mooie wellnessruimte met instapzitbad met whirlpool of in de relaxruimte in oosterse tinten waar men kan genieten van een voeten-, handenmassage of gewoon lekker kan genieten van een muziekje met een rustgevende oliën.

Ook een sfeervolle openhaard en tuin met bloemetjes, vele knusse zit- of lighoekjes en fruit om van te snoepen in de zomer horen bij de beleving van dit gedeelte.

Maar wil men liever klussen, dan hebben we ook een klusteam van cliënten die kunnen helpen met alle voorkomende klussen op het terrein en rondom de auto’s van In draf. Zoals auto’s / trailers / tractor wassen, een kippenweide maken, de weides onderhouden en afrastering maken, een belevingspark gaan maken in de kas en ga zo maar door.

Voor de echte paardenliefhebbers zijn er ook een diversiteit aan activiteiten. Deze kunnen zijn: paarden voeren, in de wei zetten, stallen uitmesten, paarden wassen, masseren of verzorgen op de wasplaats, zadels en tuig onderhouden in de verwarmde zadelkamer, paarden mee trainen, met de huifkar mee gaan en misschien wel zelf rijden, wortels zaaien en oogsten voor de paarden, en dan denk ik dat we vast nog mooie klussen vergeten zijn, zoals de honden, katten en tuinieren.

Dus…. Zoek je een leuke, sfeervolle en gezellige werkplek, dan is er altijd iets te doen voor je op deze locatie bij In Draf!

In Draf verzorgt zelf het vervoer in overleg.

Bewaren

Bewaren