Janine

inDraf Janine

Ik ben Janine Denen, woon in Broekhuizenvorst met mijn vriend en zoontje Mitch en mijn paarden en honden.

Sinds september 2014 werk ik bij de mobiele manege in draf. Alle dagen van de week ben ik te vinden op verschillende locaties, behalve de zaterdag en zondag.
Ik werk in de dagbesteding en help met de opleiding en het bij-rijden van de paarden. Maar voornamelijk verzorg ik de paardrijlessen. Zowel voor de gehandicapten als vrijwilligers probeer ik op niveau een leuke leerzame les te verzorgen.

Sinds ik kon lopen was ik al op de pony te vinden! Ik heb op verschillende stallen gewerkt en veel ervaring opgedaan. Ook ben ik  nu zelf nog steeds actief thuis aan het trainen en met enkele paarden zondags op de wedstrijden te vinden.

Het leukste van dit werk is de afwisseling van locatie en cliënten. Het aanpassen aan hun niveau en met hun wensen. Met als hoofdzaak zorgen dat ze vooral genieten! En genieten zowel op als om 't paard.
Het is hier voor iedereen die komt zowel voor het paardrijden als voor de dagbesteding een thuiskomen, in een warme en gezellige huissituatie! waar iedereen gelijk staat aan elkaar. Met elkaar zorgen we dat elke dag weer een bijzondere wordt. 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren